OPLOSSINGEN

Dagelijkse reiniging

Bij de dagelijkse reiniging is traditioneel reinigen een prima reinigingsmethode. Maar bepaalde vervuilingen zoals bijvoorbeeld vetten, inkt en aanslag laten zich hierdoor niet verwijderen. Deze vervuiling stapelt zich in de loop van de tijd alleen maar verder op.

Door middel van droogijs kunt u bijvoorbeeld elektrische omgevingen, Food (melkpoeder / voedselresten), verpakkingen, olie, vet, lijm, hars, paraffine, inkt, polymeer, aanslag, koolstof, spuitasbest, bekleding, roltrappen en vliegtuigen perfect reinigen.

Droogijs is de manier om milieuvriendelijk en droog te reinigen, én zonder extra afval. Sneldrogend, geen beschadigingen, niet giftig en niet geleidend. En het geeft daarnaast een minimale verstoring van het bedrijfsproces waardoor het zeer kostenefficiënt kan zijn.

Hieronder vindt u per branche diverse oplossingen voor stoom en droogijs, maar u mag ook altijd direct contact met ons opnemen voor het juiste advies voor uw reinigingsprobleem.

droog reinigen met het maximale resultaat

Algemeen

Droogijsreiniging kan de oplossing zijn voor uw reinigingsprobleem. Efficiënt, effectief en… goed voor het milieu.

Lees meer
Automotive

In de automotive wordt heel veel gereinigd met droogijs en stoom. Denk hierbij aan het exterieur, interieur, de motorblokken, belettering op de voertuigen.

Lees meer
Food

Zwaar vervuilde machines, vervuilde productiebanden, allemaal verontreiniging die met droogijs en stoom perfect op te lossen zijn. Korte down time en geen extra residu.

Lees meer
Grafische industrie

Inkt, vet, papier verwijderen van de machines is normaal een enorme en tijdrovende klus. Maar met droogijsstralen is dat verleden tijd. Met een korte down time.

Lees meer
Industriële reiniging

Specialistische reiniging komt in de industrie veel voor. Machines, mallen en productiebanden zijn voorbeelden die perfect te reinigen zijn met droogijs.

Lees meer
Kunststof-, rubberindustrie

Kunststof en rubber uit mallen verwijderen is een arbeidsintensieve klus. Met droogijs reinigt u snel, geen (de)montage tijd en de mal blijft onbeschadigd.

Lees meer
Brandschade

Roet door brandschade is een vervuiling dat met droogijs stralen perfect te verwijderen is.

Lees meer
Jachtbouw

Antifouling op een (kunststof) jacht is met droogijsstralen in veel gevallen goed te verwijderen, zonder de laklaag van de jacht te beschadigen.

Lees meer