Food

Machine reiniging voor de foodsector

In de Foodsector zijn veel vraagstukken omtrent machine reiniging. Veel objecten zijn ideaal te reinigen door middel van droogijsstralen. Vaak is droogijs dé methode om de eerste reiniging naar tevredenheid uit te voeren (0-sanering) , waarna stoomreiniging dé manier is om de machines en ruimtes wekelijks te reinigen. (Electrische componenten met droogijs)

Machinereiniging voor industriële toepassingen

De machine reiniging binnen de foodsector is vaak een lastig vraagstuk. Hieronder een overzicht waarvoor wij u de oplossing aan kunnen bieden.

Machines reinigen

De machines binnen de food sector zijn lastig te reinigen. Het is dan ook een tijdrovende klus om deze te reinigen en vaak ook nog met een onbevredigend resultaat. Afhankelijk van de vervuiling kan droogijs worden gebruikt om de machines te reinigen en zelfs zonder demontage. Hierdoor behaalt u en het gewenste resultaat en heel veel tijdwinst.

voor
droogijsstraal_machines-reinigen-voor-400x226
na
droogijsstraal_machines-reinigen-na
Video

Productieband reinigen

Vervuilde of zelf stilgevallen productieband door vervuiling zijn een groot probleem binnen de foodsector. De speciale bandreiniger reinigt uw productieband tijdens het productieproces, waardoor u constant over een gereinigde productieband beschikt en uitval door vervuiling verleden tijd is. Daarnaast wordt er met een minimum aan water gebruikt waardoor u ook geen wachttijd heeft voordat u de band weer kunt gebruikt.

voor
droogijsstraal_productieband-reinigen-voor
na
droogijsstraal_productieband-reinigen-na
Video

Koeling reinigen

Voor het reinigen van een koeling dient u bij het traditionele reinigen de koeling uit te zetten, leeg te pakken, schoon te maken, aan te zetten en weer in te pakken. Dit is niet meer nodig. U kunt de koeling, vinnen en spoelen schoonmaken zonder de koeling uit productie te nemen. Dit levert u enorm veel tijdwinst op.

voor
droogijsstraal_koeling-reinigen-voor
na
droogijsstraal_koeling-reinigen-na
Video

Ventilatiekanalen reinigen

De aanslag in de ventilatiekanalen zit vaak vastgeplakt aan de zijkanten, maar met water reinigen is geen optie. Deze kanalen kunt u echter perfect schoonmaken met droogijs.

voor
droogijsstraal_ventilatiekanalen-reinigen-voor
na
droogijsstraal_ventilatiekanalen-reinigen-na
Video

Elektrische panelen en printplaten reinigen

De elektrische panelen en printplaten in een productie omgeving worden vaak vet en vuil. Echter is reinigen met water hier geen optie. Met droogijs verwijdert u het vet en vuil zonder de apparatuur te beschadigen.

voor
droogijsstraal_elektrische-panelen-en-printplaten-reinigen-voor
na
droogijsstraal_elektrische-panelen-en-printplaten-reinigen-na
Video