Industriële reiniging

Industriële reiniging

Droogijs en stoomreiniging zijn in veel gevallen de ideale industriële reinigingsmethode. (Snel) droog, goed reinigingsresultaat, geen beschadigingen, zijn voordelen die deze industriële schoonmaak methoden geschikt maken voor het reinigen van machines, mallen, productiebanden. Maar ook het feit dat het een minimale verstoring geeft van het bedrijfsproces is zeker een surplus. En u heeft een korte down time.

Industriële schoonmaak, Droogijs reiniging?

Droogijsstralen is een industriële reiniging methode waarbij geen water maar koolzuur in vaste vorm gebruikt wordt om vervuilde voorwerpen te verwijderen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden binnen de industriële reiniging waarvoor wij u de oplossing aan kunnen bieden.

Mallen reinigen

Het grote voordeel van een motorblok schoonmaken met droogijs is dat het motorblok niet gedemonteerd hoeft te worden. Bekijk in het filmpje hoe het motorblok reinigen in de praktijk wordt uitgevoerd.

voor
droogijsstraal_mallen-reinigen-voor
na
droogijsstraal_mallen-reinigen-na
Video

Ventilatiekanalen reinigen

De aanslag in de ventilatiekanalen zit vaak vastgeplakt aan de zijkanten, maar met water reinigen is geen optie. Deze kanalen kunt u echter perfect schoonmaken met droogijs.

voor
droogijsstraal_ventilatiekanalen-reinigen-voor
na
droogijsstraal_ventilatiekanalen-reinigen-na
Video

Motoren reinigen

Voor het reinigen van een motoren moet u normaal gesproken de motoren demonteren, reinigen en weer monteren. Waarbij de standaard reiniging vaak te wensen over laat.
Met droogijs kunt u de motor laten zitten; droogijs en stoom komen in alle hoeken en gaatjes en verwijderen al het vuil zonder het motorblok te beschadigen. Ook de elektrische componenten geen schade op doordat er niet of nauwelijks water voor gebruikt wordt.

voor
droogijsstraal_motoren-reinigen-voor
na
droogijsstraal_motoren-reinigen-na
Video

Productieband reinigen

Vervuilde of zelf stilgevallen productieband door vervuiling zijn een groot probleem binnen de foodsector. De speciale bandreiniger reinigt uw productieband tijdens het productieproces, waardoor u constant over een gereinigde productieband beschikt en uitval door vervuiling verleden tijd is. Daarnaast wordt er met een minimum aan water gebruikt waardoor u ook geen wachttijd heeft voordat u de band weer kunt gebruikt.

voor
droogijsstraal_productieband-reinigen-voor
na
droogijsstraal_productieband-reinigen-na
Video