Jachtbouw

Antifouling verwijderen

De antifouling verwijderen is een tijdrovende klus. Droogijsstralen is de perfecte methode om de antifouling geheel te verwijderen, op deze manier laat u de ondergrond onaangetast en kunt u veel tijdwinst behalen.

Antifouling verwijderen voor de jachtbouwsector

De antifouling laag verwijderen van een jacht is een zeer lastige klus. In sommige gevallen zitten er ook nog meerdere lagen over elkaar. Met droogijsstralen bespaart u uzelf veel tijd, frustratie en u heeft alleen de foulinglaag als afval. In onderstaand filmpje ziet u hoe de antifouling wordt verwijderd met behulp van droogijsstralen.

Antifouling

Het voordeel van het verwijderen van antifouling met behulp van droogijsstralen is dat u de ondergrond onaangetast blijft. Verder levert deze manier van reiniging u veel tijdwinst op.

voor
na
droogijsstraal_antifouling-na
Video

Bekleding reiniging

Voor het verwijderen van vuil en vlekken in de stoelen, tapijt, vloerkleden, gordijnen, matrassen is stoomreiniging ideaal. Door hitte van de stoom laat de vervuiling snel los, maar het oppervlak blijft nagenoeg droog. Hierdoor is het oppervlak vrijwel direct weer te gebruiken.

voor
droogijsstraal_bekleding-reiniging-voor
na
droogijsstraal_bekleding-reiniging-na
Video