OVER ONS

Droogijsstraal – broerbroer is een specialist op het gebied van innovatieve droogijs– en stoomapparatuur en toepassingen. Samen met onze twee* toonaangevende fabrikanten, waarvan wij de exclusieve import in ons portfolio hebben, zijn we constant op zoek naar de meest effectieve en efficiënte groene reinigingsoplossingen. De kern van ons bedrijf is de kwaliteit van onze dienstverlening; “Uw vraagstuk is onze uitdaging”.

Service, Kennis en Kwaliteit

Onze toegevoegde waarde bestaat uit kennis en snelle, goede service. Wij streven er naar om voor elk vraagstuk het juiste advies c.q. oplossing aan te dragen. Industriële toepassingen zijn onze expertise.

* Intelblast droogijsstraalunits en Tecnovap industriële, facilitaire en automotive
stoomreinigingsmachines MVO (maatschappelijk verantwoord

Meerwaarde

Kwalitatieve dienstverlening

3 jaar garantie*

Samenspraak

(innovatief) maatwerk

Uw vraagstuk, onze uitdaging

MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)

Duurzaamheid vormt de kern van onze bedrijfsstrategie. Maatschappelijk
verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Droogijsstaal – BroerBroer. Het begint bij de assortimentskeuze; Onze gevoerde producten moeten iets toevoegen in de keten; Energie zuiniger, minder milieu belastend, ergonomischer, minder fysieke belasting. Door hier zeer kritisch op te zijn hopen we een steentje bij te dragen aan leefbaarder en gezondere maatschappij en zo het milieu zo min mogelijk te willen belasten.

Droogijsstraal  is, als importeur/specialist op het gebied van specifieke reinigingsoplossingen, constant op zoek naar de meest effectieve en efficiënte groene reinigingsoplossingen. Met de Intelblast droogijsstraalunits en de Tecnovap stoomunits dragen we hier zeker aan bij.

U kunt uw te reinigen oppervlakken milieuvriendelijk schoonmaken door het
“droog” te reinigen, én zonder extra afval. In veel gevallen is gebruik chemicaliën
niet nodig.

En omdat de droogijstraalunit een milieuvriendelijke investering is, kunt u bij aanschaf van de unit gebruik maken van de Mia én de Vamil regeling. Uw onderneming wordt hiermee beloont met een fiscaal voordeel.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Neem gerust, vrijblijvend, contact met ons op.

Contact formulier

  • 9 + 58 =