Facilitaire reiniging

Facilitaire reiniging

Stoomreiniging is een perfecte reinigingsmethode in de facilitaire reiniging. Deze methode heeft een meerwaarde in tijdwinst, beter schoonmaakresultaat, milieuvriendelijk en dus kosten besparend. De stoomreiniging wordt veel toegepast bij de reiniging van (productie)machines, vloeren, muren, sanitair maar ook bekleding reinigen zoals vloerkleden, stoelen, gordijnen en matrassen.

Voordeel facilitaire reiniging met behulp van stoom

Het voordeel van stoomreiniging is het reinigend vermogen (hitte) en men heeft geen extra residu (afval). Bovendien heeft het een desinfecterende werking en doordat er nauwelijks water wordt gebruikt zijn de gereinigde oppervlakken (bijna) direct weer (droog) inzetbaar. Facilitaire reiniging is goed toepasbaar voor bekleding- en oppervlakte reiniging. Hieronder een overzicht.

Oppervlakte reiniging

Hoeken, kieren en naden worden met het traditionele reinigen niet goed schoongemaakt. Doormiddel van stoomreiniging kunt u een diepte reiniging uitvoeren die het oppervlakte snel en goed reinigt. Stoomreiniging laat daarnaast nauwelijks vocht achter waardoor dit ook ideaal inzetbaar is op plekken waar veel water ongewenst is.

voor
droogijsstraal_oppervlakte-reiniging-voor
na
droogijsstraal_oppervlakte-reiniging-na
Video

Bekleding reiniging

Voor het verwijderen van vuil en vlekken in stoelen, tapijt, vloerkleden, gordijnen, matrassen is stoomreiniging ideaal. Door de kracht van de straal en warmte laat de vervuiling snel los, maar het oppervlak blijft droog. Hierdoor is het oppervlak direct weer te gebruiken

voor
droogijsstraal_bekleding-reiniging-voor
na
droogijsstraal_bekleding-reiniging-na
Video